Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mayıs 2016 - 21:58 Yorum: 0

Şanlıurfa’da Arazi Kavgası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ise hayatını kaybetti, 1'i uzman...

Şanlıurfa’da Arazi Kavgası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ise hayatını kaybetti, 1'i uzman çavuş 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akçakale ilçesine bağlı Yalınlı Mahallesinde akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Akçakale şehir merkezinde başlayan tartışma Yalınlı kırsal Mahallesinde silahlı kavgaya dönüştü. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Kavgada Ebubekir Ç., Mahmut Ç., Emin Ç., Zekeriya Ç. ve Müslüm Ç. yaralanırken, olay yerine giden görevli Jandarma Uzman Çavuş Beytullah E. de kavgayı ayırmaya çalışırken yaralandı. Ambulansla Akçakale, Harran ve Şanlıurfa merkezdeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Müslüm Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Hastaneye gelen Müslüm Ç.'nin yakınları, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber