Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Şanlıurfa'da asayiş

Abdest alırken parasının çalındığı iddiası

Şanlıurfa'da asayiş

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde bir kişi, camide abdest alırken parasının çalındığını iddia ederek polis merkezine başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Ayvanat Mahallesi'ndeki  Abdulkadir Geylani Camisi'nde abdest alan E.G., daha sonra giydiği ceketinin içindeki 3 bin 665 lirasının yerinde olmadığını fark etti.

Polis merkezine giden E.G. parasının bulunması için yardım istedi.

- Otomobilde hırsızlık iddiası

Siverek ilçesinde bir kişi otomobilde dizüstü bilgisayar ile bazı evraklarının çalındığını iddia ederek polis ekiplerinden yardım istedi.

Alınan bilgiye göre, Şair Rafet Mahallesi'nde bir okulda öğretmenlik yapan E.K. park halindeki otomobilinde bilgisayarı ve evraklarının çalındığını ileri sürerek polis merkezine başvurdu.

Otomobilde inceleme yapan ekipler, aracın arka kapısının zorlanarak açıldığını belirledi. Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

- Kaybolan kardeşi için polisten yardım istedi

Siverek ilçesinde bir kişi kaybolan kardeşinin bulunması için polise merkezine başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Şair İbrahim Rafet Mahallesi'nde polis merkezine giden  E.K. kardeşi Ö.K'nin üç gün önce evden ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi.

E.K, hayatında endişe duydukları kardeşinin bulunması için polis ekiplerinden yardım istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber