Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 06 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Şanlıurfa'da bıçaklı kavga:1 ölü, 1 yaralı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bir eğlence merkezinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'ndaki bir eğlence merkezinde,...

Şanlıurfa'da bıçaklı kavga:1 ölü, 1 yaralı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bir eğlence merkezinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'ndaki bir eğlence merkezinde, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. 

Bıçakların kullandığı kavgada, 23 yaşındaki Ahmet Zeren ve Halil A. yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zeren, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Halil A'nın tedavisi ise devam ediyor. 

Olay sonrası eğlence merkezinde ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, aralarında işletme sahibi ve çalışanların da bulunduğu 48 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüphelilerden 34'ü serbest bırakıldı, diğerlerinin işlemleri devam ediyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber