Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Mart 2015 - 09:58 Yorum: 0

Şanlıurfa'da dolandırıcılık operasyonu

Telefonla aradıkları kişilere kendilerin kamu görevlisi olarak tanıtarak 500 bin lira haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'da dolandırıcılık operasyonu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak 13 ilde çok sayada vatandaşı dolandırdıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, aralarında İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin ve Bursa'nın bulunduğu 13 ilde telefonla aradıkları 15 kişiye kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtıp, dolandırdıkları öne sürülen kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Çalışma kapsamında zanlıları takibe alan ekipler, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun kent çıkışında durdurdukları araçta yaptıkları aramada bir miktar para ile başka kişilere ait çok sayıda hesap kartı ele geçirdi. Otomobildeki Mustafa Y. Fevzettin A. Muhittin B. ve Mehmet A'yi gözaltına alındı.

Zanlıların bu yöntemle aradıkları kişilerin kendi hesaplarına yaklaşık 500 bin TL para yatırdıkları öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber