Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 13 Ağustos 2020 - 13:03 Yorum: 0

Şanlıurfa’da feci olay

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'da sulama kanalına devrilen araçtaki 2'si çocuk 3 kardeş kayboldu.

Şanlıurfa’da feci olay

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'da sulama kanalına devrilen araçtaki 2'si çocuk 3 kardeş kayboldu. Olay yerine giden ekipler suya düşen araca ulaşırken, akıntıya kapılan kardeşleri bulmak için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı İkiağız kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. İddiaya göre Abdulaziz Bakış'ın (23) kullandığı Renault marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu DSİ'ye ait sulama kanalına devrildi. Akıntıya kapılan aracı görenler durumu itfaiye, jandarma, sağlık ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü sualtı arama polislerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler, kısa süre içerisinde aracın yerini tespit etti. Aracın halatla kıyıya bağlandığı ve çıkartılması için vinç beklendiği belirtilirken araçtaki Abdulaziz Bakış, Zeynep Bakış (4) ve Sara Bakış'a (5) ise henüz ulaşılmadığı öğrenildi. Ekipler, şahıslara ulaşmak için çalışmalara devam ediyor.

Şanlıurfa’da feci olay

Şanlıurfa’da feci olay

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber