Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Ekim 2021 - 17:08 Yorum: 0

Şanlıurfa’da FETÖ’nün güncel yapılanmasına operasyon: 6 gözaltı

Şanlıurfa'da FETÖ terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında meslekten ihraç edilen kamu görevlileri ile esnafın...

Şanlıurfa’da FETÖ’nün güncel yapılanmasına operasyon: 6 gözaltı

Şanlıurfa'da FETÖ terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında meslekten ihraç edilen kamu görevlileri ile esnafın bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. İl merkezinde düzenlenen operasyonda aralarında ihraç kamu görevlileri ve esnafların bulunduğu 6 şahıs gözaltına alındı.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüpheli 6 şahsın işlemleri Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber