Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Şanlıurfa'da "İslam'da Kadın ve Aile Konferansı"

ŞANLIURFA (AA) - Siverek İlçe Müftülüğü tarafından "İslam'da Kadın ve Aile Konferansı" düzenlendi.Nigar Güneş Tunç, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda katılımcılara,...

Şanlıurfa'da 'İslam'da Kadın ve Aile Konferansı'

ŞANLIURFA (AA) - Siverek İlçe Müftülüğü tarafından "İslam'da Kadın ve Aile Konferansı" düzenlendi.

Nigar Güneş Tunç, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda katılımcılara, İslam dininin kadınlara verdiği önemi anlattı.

Kur'an-ı Kerim'den örnekler vererek İslam'ın kadınlara verdiği önemi aktaran Tunç, "Özellikle bulunduğumuz coğrafyada kız ve erkek çocuk ayrımı ve kadına yönelik haksız tavırlar mevcut, bunların önüne geçmek için herkesin bilinçlenmesi gerekiyor" dedi.

Kadın hakları konusunda yaptıkları çalışmaları aktaran Tunç, müftülüğün bilinçlenme ve bilgilenme kapsamında herkese açık olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber