Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Ekim 2022 - 00:20 Yorum: 0

Şanlıurfa’da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Yılmaz Altındaş idaresindeki 63 AL 775 plakalı otomobil, A.E. yönetimindeki pamuk yüklü 63 AED 216 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Altındaş hayatını kaybederken, kamyon şoförü ile araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber