Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 10 Ağustos 2022 - 10:13 Yorum: 0

Şanlıurfa’da kavşak çalışmaları sürüyor

Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide kavşağının ardından Balıkayağı...

Şanlıurfa’da kavşak çalışmaları sürüyor

Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide kavşağının ardından Balıkayağı ile GAP Bulvarında Köprülü Kavşak çalışmasına başlayacak.

Kentteki trafik akışını rahat ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları doğrultusunda Balıkayağı ve GAP Bulvarı köprülü Kavşağın proje çalışması tamamlandı. Şanlıurfa'nın can damarı olan Abide Kavşağının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından GAP Bulvarında, GAP ve Balıkayağı bulvarında kavşak çalışması yapılacak. Proje çalışması tamamlanan kavşaklarda, ihale sürecinin ardından çalışma başlatılacak. Balıkayağı ile GAP Bulvarında yapılacak olan kavşaklar tamamlandığında Abide Kavşağı ile Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş sağlanacak.

Şehir merkezinde trafik sorununu çözmekte kararlı olduklarının altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Şanlıurfa şehir merkezinin trafik problemlerinin tümünü çözmekte kararlıyız. Açıksu, Emniyet, Akçakale Caddeleri ve Abide Kavşağı'na neşteri vurduk. Şimdi sıra Balıkayağı Bulvarı'nda. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte şehrimize bir köprülü kavşak daha kazandırıyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber