Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 01 Nisan 2015 - 12:38 Yorum: 0

Şanlıurfa'da "Kitap Okuma Şenliği"

İl Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler birlikte kitap okudu

Şanlıurfa'da 'Kitap Okuma Şenliği'

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kitap Okuma Şenliği" düzenlendi.

İl Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Haliliye Kaymakamlığı tarafından kitap dağıtıldı. 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, etkinlikte yaptığı konuşmada, insanların kaslarını geliştirmek için spor yapması gerektiği gibi beyin kaslarını geliştirmek içinde kitap okuması gerektiğini söyledi.

Okumanın önemini vurgulayan Küçük, okumanın boş zamanlarda yapılmaması gerektiğini, insanların okumak için özel zaman ayırması gerektiğini ifade etti.

Küçük, katılımcılara yastıklarının altında bir kitap bulundurmalarını ve günde en azında 20 dakika kitap okumalarını tavsiye etti.

Konuşmalarından ardından hafta dolaysıyla düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından altın hediye edildi.

Daha sonra Vali Küçük ile etkinliğe katılanlar birlikte kitap okudu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber