Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Şanlıurfa’da Kitap Şenliği 28 Mayıs’ta Yapılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Valilik tarafından, okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla toplumun her kesimine hitap edecek Kitap Şenliği...

Şanlıurfa’da Kitap Şenliği 28 Mayıs’ta Yapılacak

Şanlıurfa'da kitap şenliği fuarı açılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Valilik tarafından, okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla toplumun her kesimine hitap edecek Kitap Şenliği fuarı yapılacak. 28 Mayıs - 19 Haziran tarihleri arasında Rabia Meydanında 50 Yayınevinin katılacağı ve 20 binden fazla kitap çeşidinin sergileneceği fuarda ünlü yazarlar tarafından imza günleri de düzenlenecek. Dünya klasiklerinden örneklerin sunulacağı kitap fuarının açılışına tüm Şanlıurfalıları davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, topluma yol ve yön verebilecek tek şeyin okumak olduğunu belirtti.

Dünyada icat edilmiş en güzel şeyin kitap olduğunu belirten Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime ve gençlere her zaman destek olacaklarının altını çizdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber