Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Ekim 2018 - 18:58 Yorum: 0

Şanlıurfa’da Müslüm’e büyük ilgi

Sinemaseverler ile müzik severlerin uzun zamandır beklediği "Müslüm" filmi gösterime girdi.

Şanlıurfa’da Müslüm’e büyük ilgi

Sinemaseverler ile müzik severlerin uzun zamandır beklediği "Müslüm" filmi gösterime girdi. Tüm Türkiye'de aynı anda gösterime giren filme memleketi Şanlıurfa'da yoğun ilgi oldu.

Arabesk müziğinin usta isimlerinden olan ve "Baba" olarak bilinen Müslüm Gürses'in hayatını anlatan "Müslüm" filmi vizyona girdi. Sabah saatlerinden itibaren gösterime giren film için memleketi Şanlıurfa'da büyük bir heyecan yaşandı. Sıraya giren vatandaşlar, bilet alıp filmi izledi. Filmi izledikten sonra kameralara konuşan Şanlıurfalılar, filmi çok sevdiklerini söyledi. Filmi izlemek isteyenlerin yoğun ilgi nedeniyle önceden biletlerini aldıkları belirtildi.

Ayla'nın yapımcıları Mustafa Uslu ve Nuri Yıldırım, Müslüm filminin de yapımcılığını üstlenirken Can Ulkay ve Ketch ise filmin yönetmenliğini yaptı. Filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor.

Şanlıurfa’da Müslüm’e büyük ilgi

Şanlıurfa’da Müslüm’e büyük ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber