Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Şanlıurfa'da nevruz etkinlikleri

"İbrahim'den Nuh'a Urfa-Cizre Bisiklet Turu"

Şanlıurfa'da nevruz etkinlikleri

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesinde, Nevruz kutlamaları kapsamında "İbrahim'den Nuh'a Urfa-Cizre Bisiklet Turu"na katılan bisikletçiler, Mardin'e hareket etti.

Türkiye'yi Pedallıyorum Bisiklet Grubu ile Batman Turizm Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen ve Şanlıurfa'dan başlayan tur kapsamında, Viranşehir'e ulaşan bisikletçiler ilçedeki öğretmenevinde dinlendi.

Aralarında kadınların da bulunduğu tura katılan 10 kişi, bisikletlerinin bakımını yaptıktan sonra Mardin'e doğru yola çıktı.

Grup üyeleri, 21 Mart'ta Şırnak'a ulaşmayı planlıyor.

- Halfeti'de nevruz kutlandı

Halfeti ilçesinde nevruz etkinliği düzenlendi.

HDP İlçe Teşkilatının 4 Nisan Alanı'nda organize ettiği etkinliğe katılanlar, şarkılar eşliğinde halay çekti, yakılan ateşin üzerinde atladı. 

Etkinliğe katılan HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, nevruzun yeni bir güne uyanış ve tüm halkların bayramı olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber