Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Temmuz 2014 - 22:13 Yorum: 0

Şanlıurfa'da otomobille tır çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi öldü.Ramazan C'nin kullandığı 27 Y 6011 plakalı tır, Viranşehir-Mardin karayolunun 2....

Şanlıurfa'da otomobille tır çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi öldü.

Ramazan C'nin kullandığı 27 Y 6011 plakalı tır, Viranşehir-Mardin karayolunun 2. kilometresinde Ahmet Obur yönetimindeki 63 HU 446 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Obur ile otomobildeki Huriye, Arne ve Fatma Obur ile İshay Yaslin, Behiye Talay yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Behiye Talay yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralılar ise yapılan müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tır sürücüsü Ramazan C. de gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber