Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Nisan 2022 - 14:38 Yorum: 0

Şanlıurfa’da Roma dönemine ait tarihi sikkeler ele geçirildi

Şanlıurfa Siverek İlçe Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), alıcı kılığına girerek tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon yaptı.

Şanlıurfa’da Roma dönemine ait tarihi sikkeler ele geçirildi

Şanlıurfa Siverek İlçe Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), alıcı kılığına girerek tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon yaptı. Yapılan operasyonda Roma dönemine ait çok sayıda sikke ve yüzük gibi tarihi eserler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), E.G. isimli şahsın elinde bulundurduğu tarihi eserleri satmak amaçlı müşteri aradığı yönünde elde edilen bilgi doğrultusunda harekete geçti. Ekipler, alıcı kılığında şüpheli ile irtibata geçerek bir tesiste buluştu. Tarihi eserlerin şüphelinin üzerinde görülmesi üzerine, eserlere el konularak şahıs gözaltına alındı. Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 12 sikke ve 7 adet tarihi madeni para, Şanlıurfa Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şüpheli jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber