Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Aralık 2014 - 00:58 Yorum: 0

Şanlıurfa'da ''Usulsüz kesim'' kavgası

Eyyübiye ilçesinde bir veteriner hekim, hayvanların uygunsuz kesimine izin vermediği hayvan sahibi tarafından darp edildi

Şanlıurfa'da ''Usulsüz kesim'' kavgası

ŞANLIURFA (AA) - Büyükbaş hayvanların usulsüz kesimine izin vermeyen veteriner hekim, hayvan sahibi tarafından darp edildi.

Alınan bilgiye göre, Eyyübiye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan özel bir et kombinasında tek resmi veteriner hekim olarak görev yapan Recep Gökkaya, gece saatlerinde kombinaya getirilen 29 adet hayvanın kesim şartlarını kontrol etti. Gökkaya, incelemesinde hayvanların kesiminin uygunsuz olduğunu tespit ettikten sonra mal sahibi Eyyüp Ç'ye, hayvanların kesilemeyeceğini belirtti.

Bunun üzerine Eyyüp Ç, tartıştığı veteriner hekim Gökkaya'yı darp etti. Gökkaya, Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler oluşan Gökkaya, 3 gün iş göremezlik raporu aldıktan sonra hayvan sahibinden şikayetçi oldu.

Türk Tarım Orman-Sen Eyyübiye Temsilcisi veteriner hekim Mehmet Kalkan, meslektaşına yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Kalkan, benzer olayların daha önceki dönemlerde de yaşandığını ifade ederek, yetkililerin daha büyük olayların yaşanmaması için önlem almasını istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber