Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 14:18 Yorum: 0

Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Belediyesi, amatör spor kulüplerine araç tahsis ederek, ulaşımda kolaylık sağlıyor

Şanlıurfa'dan kısa kısa

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine araç tahsis ederek, ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, spora ve sporcuya desteklerini sürdüren belediye, hafta sonları Şanlıurfa ve ilçelerinde oynanan amatör maçlar için tüm amatör takımlara ulaşım desteğinde bulunuyor.

Karşıyaka Kulüp Başkanı İbrahim Halil Durmaz, Ceylanpınar deplasmanına hareket etmeden önce yaptığı açıklamada, deplasman maçlarına gitmekte sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, amatör takımlara verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Güvenç’e teşekkür etti.

Öte yandan belediyenin Şanlıurfaspor’un çevre illerde oynayacağı maçlar için araç tahsis ederek, taraftarlara da destekte bulunduğu belirtildi.

- “Son Kale Aile” konferansı

Şanlıurfa'da “Son Kale Aile” adlı konferans düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesinin katkılarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Uzman Psikolojik Danışman Sait Özdemir, eğitimcilere ve ailelere madde bağımlılığı konusunda tavsiyelerde bulundu.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ise valilik olarak madde bağımlılığına yönelik yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Konferansa, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Kırıkçı, Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ile davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber