Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Şanlıurfa'dan kısa kısa

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik konser düzenlendi.Yenişehir Gençlik Merkezi'nde Siverek Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa...

Şanlıurfa'dan kısa kısa

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik konser düzenlendi.

Yenişehir Gençlik Merkezi'nde Siverek Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği konserde öğretmenler Kaya Aslantep ile Ercan Algı ve Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Halk Müziği Korosu sanatçıları sahne aldı.

Yaklaşık iki saat süren konser süresince öğrenciler, gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Milli Eğitim Müdürü Ferit Kara, amaçlarının sınav öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu belirterek, tüm öğrencilere sınavda başarılar diledi.

 

- Sanayi esnafının cami talebi

 Siverek ilçesinde küçük sanayi sitesi esnafı, bölgede cami yapılması için belediye yetkililerinden yardım talebinde bulundu.

Esnafın talebi doğrultusunda sanayi esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcıları Murat Eyliyen ve Hasan Baydilli, caminin yapımı için düşünülen alanda incelemede bulundu.

Baydilli, esnafın talebini değerlendirdiklerini belirterek, en kısa zamanda cami veya bir cami yaptırılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Hacı İnan ise sanayi esnafı ve vatandaşların mescit olmadığı için çevredeki akaryakıt istasyonlara gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, sorunun çözümünü beklediklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber