Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Şanlıurfalı engelliler namağlup liderliğini sürdürdü

Kulüp Başkanı Yıldırım: "İnşallah şu anda ligde ikinci sıradaki Ceylanpınar Engelliler takımıyla birlikte play-off maçlarında başarılı olarak Şanlıurfa'yı Süper Lig'de temsil etmek istiyoruz"

Şanlıurfalı engelliler namağlup liderliğini sürdürdü

ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, namağlup liderliğini sürdürdü.

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Güneydoğu temsilcisi, hedefine emin adımlarla ilerliyor. Son maçında evinde karşılaştığı Kayseri Melikgazi Belediyesi takımını 80 - 48 mağlup eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, zirvedeki yerini de sürdürdü. 

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Melikgazi Belediyesi karşısında çok güzel bir oyun oynayarak sahadan farklı bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.

Kalan 3 erteleme maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Yıldırım, amaçlarının play-off maçlarına namağlup gitmek olduğunu ifade etti.

Süper Lig hedeflerine ulaşmak için ekip olarak kenetlendiklerini aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Sezona başlarken tek hedefimiz şampiyon olmaktı ve bu hedef doğrultusunda her şey bizim planladığımız gibi gidiyor. İnşallah kalan 3 maçımızı da kazanarak play-off maçlarına namağlup lider olarak girmek istiyoruz. İnşallah şu anda ligde ikinci sıradaki Ceylanpınar Engelliler takımıyla birlikte play-off maçlarında başarılı olarak Şanlıurfa'yı Süper Lig'de temsil etmek istiyoruz. İki Şanlıurfa takımının şampiyonluğu hedeflemesi ise tekerlekli sandalye basketbolunun kentte ne kadar geliştiğini gösteriyor ve bu da bizi çok mutlu ediyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber