Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2020 - 18:08 Yorum: 0

Şanlıurfalı sanayicilerden korona mücadelesine destek

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisine karşı mücadelede Şanlıurfa'da önemli tedbir kararları alınarak hayata geçirilirken, mücadeleye bir destek...

Şanlıurfalı sanayicilerden korona mücadelesine destek

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisine karşı mücadelede Şanlıurfa'da önemli tedbir kararları alınarak hayata geçirilirken, mücadeleye bir destek de sanayicilerden geldi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret eden EKN Medikal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekinci ve kardeşi Hüseyin Ekinci, kendi imalatları olan 25 bin adet cerrahi maske bağışında bulundular. Yapılan nazik ziyareti ve yapılan bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Vali Erin, Ekinci kardeşlere teşekkür ederek, korona virüs salgınına karşı mücadelenin kamu kuruluşlarının faaliyetlerine tüm kesimlerin katılımıyla başarıya ulaşacağına inandığını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber