Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 14 Nisan 2022 - 16:08 Yorum: 0

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine modern mezbaha müjdesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den Suruç için bir müjde geldi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine  modern mezbaha müjdesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den Suruç için bir müjde geldi.

Şanlıurfa'da hayvancılığın geliştirilmesi ve vatandaşların daha sağlıklı koşullarda kesilen etlere ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ilçelere modern tesisler kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç ilçesinde inşa edilecek modern mezbaha için projeyi tamamlayarak inşaat çalışmalarına başladı. Sağlıklı nesiller için İlçelerde hijyenik ve modern tesisler yapmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçesinde de proje çalışmalarını tamamladığı modern mezbahayı ilçeye kazandırıyor. İçerisinde kesim alanları, küçükbaş ve büyükbaş hayvan bekleme alanları, hayvan rampaları, hayvan padokları, sakatat odaları, personel giyinme ve soyunma odaları ve soğuk hava depolarının da yer alacağı mezbahada kesilecek etleri daha sağlıklı bir şekilde vatandaşlara ulaştırılacak. Aynı anda birden fazla büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kesilmesine olanak sağlayan modern ekipmanlarla donatılacak olan Suruç Mezbahası tamamlandığında hayvan kesimleri daha pratik ve hijyenik olarak yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber