Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Ekim 2016 - 22:23 Yorum: 0

Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın açıklaması...

Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın açıklaması yaptı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Kaybettiğimiz için üzgünüm. Defalarca bir araya geldiğimiz ortamda anlatmaya gayret gösteriyorum. Oyuncularım inanılmaz iyi niyetliler, özverililer ama takım olmak o kadar basit olmuyor. Temmuzun başından itibaren oluşturmaya çalıştığımız bir kadro. Tabii ki karşımızda biraz daha organize olmuş takımlar olduğunda zorlanabiliyorum ama ona rağmen iyi giden bir oyun, atılan bir gol, sonrasında atılabilecek belki ikici bir gol olacak ama biz şu ana kadar hiç bu kadar basit hatalar yapmamıştık. Yediğimiz iki gol için söylüyorum. Bize yakışmadı. Yani bir takım bizi yenecekse daha fazla mücadele ederek ve bizi daha fazla bunaltarak yenmeliydi. Biz bugün o mağlubiyeti almadık. Onun adına üzülüyorum. Onun ötesinde Malatyaspor takımı 2-3 yıldır hazırlanan bir kadro. İyi olma yolunda önemli de bir mesafe kat etmişler ama onlara müsabakalarında başarılar dileyeceğiz ama ben bu günkü mağlubiyeti yakıştıramadım. Bizim tarzımızdaki ve konsantrasyonu sezon başından beri oynayan, mücadele eden takımımıza ve saha içerisinde iyi niyetle mücadele eden birçok oyuncumuz olmasına rağmen yediğimiz golleri takımıma yakıştıramadım. Onun adına üzgünüm. Umarın en kısa sürede bu bireysel hataları, yapılacak basit hataları kapatarak mesafe almaya çalışırız" dedi.

Buz: "Haklı bir galibiyet aldık"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise, "Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Ligin son maçıydı, lider olarak gelmiştik. Müsabakalar oynandı, liderliğimizi vermiştik ama bizim için de çok önemliydi. Bugün üç puanı almak istedik. Şanlıurfaspor 6 maçta 4 gol yemiş, 4 gol atmış. Defansif anlamda çalışan bir ekip. Duran toptan 1-0 geriye düştük ama cevap verdik. Özellikle ikinci devre üstün oynadık. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Çok mutluyuz. Öncelikle futbolcu kardeşlerimi kutlamak istiyorum. Aslan payı futbolcu kardeşlerimde. Çok çok önemli bir galibiyet aldık. Şanlıurfaspor da iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından

Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber