Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Şanlıurfaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

Futbol şube sorumlusu Güneş: "Bölgemizdeki futbolseverlere bu hafta seyir zevki yüksek bir maç izleteceğiz"

Şanlıurfaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'deki Şanlıurfaspor, sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GAP Vadisi Tesisleri'nde, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde düz koşuyla başlayan antrenman, kondisyon çalışmasıyla devam etti. Maçın taktik çalışmasını yapan sarı-yeşilli ekip, yarı sahadaki çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un, teknik direktör Özköylü ile iyi bir performans yakaladığını söyledi.

Gaziantep maçını "kritik viraj" olarak gördüklerini ifade eden Güneş, karşılaşmaya "mutlak 3 puan" parolasıyla hazırlandıklarını vurguladı.

Güneş, seyircinin desteğiyle maçtan galip gelmek istediklerini belirterek, "Çok iyi hazırlanıyoruz. Son haftalarda iki takım da iyi bir çıkış yakaladı. Sahamızda artık puan kaybına tahammülümüz yok. İçerideki maçlarımızı kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bölgemizdeki futbolseverlere bu hafta seyir zevki yüksek bir maç izleteceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber