Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Mart 2015 - 18:53 Yorum: 0

Şanlıurfaspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası verilen iki...

Şanlıurfaspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası verilen iki günlük izinin ardından futbolcular, GAP Vadisi Tesisleri'nde bir araya geldi.

Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, Gaziantep temsilcisiyle yapılan maçta ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Takımdaki diğer futbolcular ise idmana ısınma koşusuyla başladı. Ardından açma germe hareketleri yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber