Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Ekim 2014 - 22:28 Yorum: 0

Şanlıurfaspor'da ''plan tutuyor''

Futbol Şube Sorumlusu Güneş: ''Planladığımız seviyeye geldik. Bu ligde 2 puan ortalaması ile şampiyonluğa ulaşmak mümkün''

Şanlıurfaspor'da ''plan tutuyor''

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, "Planladığımız seviyeye geldik. Bu ligde 2 puan ortalaması ile şampiyonluğa ulaşmak mümkün'' dedi.

Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, haftayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle kapatmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu sezon, bir üst lige çıkabilmeyi hedeflediklerini anımsatan Güneş, PTT 1. Lig'de birbirinden zorlu müsabakalar oynandığını ifade etti.

Takımın hedefine adım adım yaklaştığını vurgulayan Güneş, ''Planladığımız seviyeye geldik. Bu ligde 2 puan ortalaması ile şampiyonluğa ulaşmak mümkün. Bu ortalama ile şampiyon olmamış hiçbir takım yok. Hedefimiz; lig sonuna kadar 63-65 puan toplayarak amacımıza ulaşmak'' değerlendirmesinde bulundu.

GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorununun, gelecek hafta Manisaspor'la yapacakları maça kadar giderilmesinin planlandığını aktaran Güneş, şöyle konuştu:

''Sezon başından beri özlemini çektiğimiz taraftarlarımız ile buluşacağız. Şimdi sıra onlarda artık stadı doldurmak için çok büyük bir nedenleri var. Puan olarak amacına ulaşmış takımımız, futbolcularımız da dolu bir statta oynamak isteyecektir. Taraftarlarımız gereken özveriyi gösterip, Passolig kartlarını alsınlar ve hafta sonu GAP Arena Stadı'na gelsinler.''

Güneş, kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarının da kenetlenerek takıma destek olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber