Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

Şanlıurfaspor’dan Gençlikspor’a ziyaret

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü...

Şanlıurfaspor’dan Gençlikspor’a ziyaret

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Şanlıurfaspor'un da eski yöneticisi olan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, ziyaret esnasında Şanlıurfaspor'un daha iyi bir noktaya gelmesi anlamında Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat ile fikir alışverişinde bulundu. Akabinde GAP Arena Stadyumu'nun çimlerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle 2016-2017 PTT 1. Lig sezonu Şanlıurfaspor'umuz için hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum. Ayrıca Şanlıurfaspor teknik direktörü Ünal Karaman hocamıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. Şanlıurfaspor kentimizin tanıtımı bilinirliliği prestij ve saygınlığı açısından çok önemli bir marka değerimizdir. Dolayısıyla bu sezon Şanlıurfaspor'umuzun başarılı olması için her kesimden destek alması gerekir. Ancak bu destekler çerçevesinde takımımız daha iyi bir noktaya gelebilir" diye konuştu.

Şanlıurfaspor’dan Gençlikspor’a ziyaret

Şanlıurfaspor’dan Gençlikspor’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber