Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 14 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Şanlıurfaspor'un kaptanı Tello, umut verdi

Güneydoğu temsilcisinin Şilili futbolcusu, bu sezon kritik anlarda takımını sırtlayarak dikkati çekiyor

Şanlıurfaspor'un kaptanı Tello, umut verdi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfaspor'un sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendiği maçta, bir gol atıp, bir de asist yapan kaptan Rodrigo Tello, camiaya umut verdi.

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Şilili futbolcu, Güneydoğu temsilcisinin Süper Lig hedefine ulaşması için son haftalardaki performansıyla dikkati çekiyor.

Sarı-yeşilli ekibin 36 yaşındaki tecrübeli kaptanı, sezon içinde alınan kötü sonuçlarda sıkıntılar yaşayan, teknik direktörü Cihat Arslan ile yollarını ayıran takımına saha içinde yaptığı liderliğin yanı sıra önemli maçlarda kritik anlarda attığı gollerle de katkı sunuyor.

Tello, play-off hedefi kapsamında kritik öneme sahip olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında adeta yıldızlaştı.

Maçın 15. dakikasında Şanlıurfaspor'u 1-0 öne geçiren golün asistini yapan Tello, karşılaşmanın sonlarına doğru rakibin üst üste atakları karşısında uzatma dakikalarında attığı golle takımının galip gelmesinde başrolü oynadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi ile çarpışması sonucu kafasından yaralanan ve sargı beziyle oyuna devam eden Şilili futbolcunun özverisi arkadaşlarına örnek olurken, diğer takım arkadaşlarını da ateşleyen etken oldu.

Bu sezon 3 maç aradan sonra ikinci golünü atan orta saha oyuncusu, gelecek maçlar için de performansıyla camiaya umut verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber