Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Nisan 2020 - 11:58 Yorum: 0

Şanlıurfa’ya giriş yapan herkese maske dağıtılıyor

Yeni tip korona virüs salgınını önlemeye yönelik, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar tarafından alınan kararları hızlıca uygulamaya koyan Şanlıurfa...

Şanlıurfa’ya giriş yapan herkese maske dağıtılıyor

Yeni tip korona virüs salgınını önlemeye yönelik, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar tarafından alınan kararları hızlıca uygulamaya koyan Şanlıurfa Valiliği İl Pandemi Kurulu, şehrin yerel özelliklerini de dikkate alarak yeni tedbirleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Fiziksel temas ve hava yolu ile çok hızlı bulaşan korona virüs salgınından enfekte olan ve hayatını kaybeden insan sayısı hızla artmaya devam ederken, Şanlıurfa'ya giriş çıkış sağlanan tüm kara yollarında tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Seyahat izin belgesi olmadan giriş çıkışın yapılamadığı Şanlıurfa'da, yol denetimlerine devam eden polis, jandarma ve sağlık görevlileri, kontrol noktalarından geçen tüm araçları durdurarak vatandaşların ateşini ölçerken, Şanlıurfa Valiliği görevlileri de maske dağıtımı yapıyor.

Şanlıurfa-Mardin, Şanlıurfa-Diyarbakır, Şanlıurfa-Gaziantep ve Şanlıurfa-Akçakale güzergahındaki kontrol noktalarında, araçların uzun süre beklememesi için koruyucu maske, eldiven ve diğer koruyucu malzemeleri kullanan çok sayıda personel görev yapıyor.

Şanlıurfa’ya giriş yapan herkese maske dağıtılıyor

Şanlıurfa’ya giriş yapan herkese maske dağıtılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber