Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Aralık 2017 - 17:58 Yorum: 0

Şanslı talihli aracını teslim adlı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan ve Trakya'nın en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM, gerçekleştirdiği araba çekilişinden Mini Cooper...

Şanslı talihli aracını teslim adlı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan ve Trakya'nın en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM, gerçekleştirdiği araba çekilişinden Mini Cooper kazanan ziyaretçisine aracını teslim etti.

Tekira AVM'den 8 Temmuz-31 Ekim tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak gerçekleştirilen araba çekilişine katılan binlerce kişi arasından talihli İbrahim Kürşat Kaya son model bir Mini Cooper kazandı.

Yapılan resmi işlemlerin ardından talihli, İbrahim Kürşat Kaya aracını Tekira AVM yönetimi tarafından teslim aldı. Tekira AVM gerçekleştirdiği son araba çekişiyle birlikte 7'inci son model Mini Cooper aracı ziyaretçilerine kazandırdı.

Şanslı talihli aracını teslim adlı

Şanslı talihli aracını teslim adlı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber