Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Temmuz 2014 - 12:03 Yorum: 0

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer, muhtarlarla iftarda bir araya geldi

SAKARYA (AA) - Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, muhtarlarla iftarda bir araya geldi.Belediye başkan yardımcıları ve danışmanların da katıldığı programda Yılmazer,  iftar öncesi muhtarlarla...

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer, muhtarlarla iftarda bir araya geldi

SAKARYA (AA) - Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

Belediye başkan yardımcıları ve danışmanların da katıldığı programda Yılmazer,  iftar öncesi muhtarlarla toplantı yaptı, sorun ve isteklerini dinledi.

Göreve geldikleri günden itibaren muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını belirten Yılmazer, bu uyum sayesinde ilçenin her tarafında büyük işler yapacaklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde halka hizmet edeceklerini vurgulayan Yılmazer, "Muhtarlar, bizim mahallerdeki gözümüz kulağımız. Muhtarlarımız mahallelerin sorunlarını en iyi bilen insanlardır. Her zaman muhtarlarımızın görüş ve düşüncelerine önem vereceğiz. Çalışmalarımızın içinde her zaman muhtarlar yer alacak. Birlik, beraberlik içinde halkımıza hizmete devam edeceğiz"  dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber