Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 12:24 Yorum: 0

Sapanca Nailiye Caddesi ve bağlı sokaklarda düzenleme yapılıyor

Sapanca Belediyesi Nailiye Mahallesi Nailiye Caddesi ve bağlı sokaklar ile caddenin Yeni Mahalle Kurtuluş Caddesi'yle bağlandığı yolda genişletme ve düzenleme...

Sapanca Nailiye Caddesi ve bağlı sokaklarda düzenleme yapılıyor

Sapanca Belediyesi Nailiye Mahallesi Nailiye Caddesi ve bağlı sokaklar ile caddenin Yeni Mahalle Kurtuluş Caddesi'yle bağlandığı yolda genişletme ve düzenleme çalışması yapıyor.

Cadde zemininde yolun ortak olarak belirlenen kodunun altında kalan yerleri dolgu malzemesiyle kodlayarak ilerleyen Sapacna Belediyesi Yol İşleri Şefliği ekipleri, benzer çalışmayı Nailiye Mahallesi Nailiye Caddesi dışında, mahallenin diğer yollarında da devam ettiriyor. İlçe içi trafik olarak olarak Nailiye Mahallesi ile Yeni Mahalle arasında genişletilmiş ve düzenlenmiş yeni bir yolla daha düzenli ulaşıma sahip olunacağını belirten yetkililer, iki mahalle arasında oluşturulan yeni ve geniş bir güzergahla, her iki mahalle halkının bir süredir dile getirdikleri bir hizmeti daha mahallelere sunduklarını ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber