Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2016 - 17:03 Yorum: 0

Sapanca sahili asfaltlaması tamamlandı

Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Mehter, Vakıf ve Kumbaz caddelerinde yol zeminindeki aksaklıkların giderilmesinden sonra asfaltlama...

Sapanca sahili asfaltlaması tamamlandı

Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Mehter, Vakıf ve Kumbaz caddelerinde yol zeminindeki aksaklıkların giderilmesinden sonra asfaltlama çalışması yaptı.

Uzun zamandır Sapanca sahiline ulaşımda büyük önemi bulunan ve birbiriyle bağlantılı olan Rüstempaşa Mahallesindeki Mehter Caddesi, Vakıf Caddesi ve Kumbaz Caddesi Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlandı. Ayrıca Sapanca ilçe merkezini Kırkpınar'a bağlayan İpekyolu Cadddesi'nde bulunan ve niteliğini yitirmiş asfaltı, kemirici tabir edilen bir iş makinasıyla kaldırtan Sapanca Belediyesi ekipleri, 1,5 kilometrelik bu güzergahı da asfaltlama programına aldırdığından Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak.

Sapanca İlçesi'nde kısa bir süre içinde yaklaşık 20 kilometrelik bir güzergahın asfaltlanmasını sağlamasından ötürü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na, ilçe halkı adına bir kez daha teşekkürlerini sunan Başkan Yılmazer, Sapanca Belediyesi tarafından asfaltlanacak diğer güzergahlarda altyapı çalışmalarını tamamlanmasıyla bu güzergahların da Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacağını ifade etti.

Sapanca sahili asfaltlaması tamamlandı

Sapanca sahili asfaltlaması tamamlandı

Sapanca sahili asfaltlaması tamamlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber