Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Sapanca SGM’nin temeli atılıyor

Sapanca SGM'nin temelinin gelecek hafta içerisinde atılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, "Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok...

Sapanca SGM’nin temeli atılıyor

Sapanca SGM'nin temelinin gelecek hafta içerisinde atılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, "Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok eğitsel çalışmanın yapılacağı bu tesislerimizin bir yenisini Sapanca'ya kazandırıyoruz. İnşallah merkezimiz kısa süre içerisinde 7'den 70'e tüm Sapancalıların hizmetinde olacak. SGM'de kültürel ve sosyal çok çeşitli faaliyetler uzman eğitmenler gözetiminde yapılacak" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi projesinin temelinin bayram sonrasında atılacağını açıkladı. Çayiçi Mahallesi'ndeki bin 500 metrekarelik alana Sapanca'ya yakışır yeni bir sosyal merkez kazandıracaklarını söyleyen Başkan Toçoğlu, projenin ilçede ikamet eden vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanacağına inandıklarını belirtti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, "Bilindiği üzere Sakarya'da 16 ilçemize Sosyal Gelişim Merkezleri kazandıracağımızın müjdesini vermiştik. Bu doğrultuda Akyazı ve Geyve'de projelerimizi tamamladık. İnşallah bu iki projemizin resmi açılışlarını Sayın Cumhurbaşkanımız yapacaklar. Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok eğitsel çalışmanın yapılacağı bu tesislerimizin bir yenisini ise Sapanca'ya kazandırıyoruz. İnşallah bayram ertesinde, önümüzdeki hafta projemizin temeli atılacak. Şimdiden Sapancamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Toçoğlu, "Mimar arkadaşlarımız Sapanca için de çok güzel bir proje geliştirdiler. Çayiçi Mahallesi'ndeki bin 500 metrekarelik alanda büyük beğeni kazanacak bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. İçerisinde bir adet konferans salonu bulunacak merkezimizde kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları da 7'den 70'e tüm Sapancalıların hizmetinde olacak. Burada kültürel ve sosyal çok çeşitli faaliyetler uzman eğitmenler gözetiminde yapılacak" şeklinde konuştu.

Sapanca için yeni projeler üretmeye devam edeceklerini de kaydeden Başkan Zeki Toçoğlu, "Sapanca için altyapı ve içmesuyunda çok önemli yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Üst köyler olarak nitelediğimiz alanlara birinci sınıf su ulaştırıyoruz. Gölümüzü korumak için ciddi bir mesai harcıyoruz. Sapanca'nın altyapıda hiçbir sorunu kalmaması adına örnek projeler geliştirip hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Tüm bunları yaparken üst yapıyı da ihmal etmiyoruz. İlçemiz sakinlerinin ilmi ve fikri faaliyetlerde yer almaları, çok çeşitli eğitsel seminerlere misafir olmaları, bu gibi hizmetlerden kolayca yararlanmaları açısından Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi önemli bir yer tutacaktır. İnşallah atacağımız temelin ardından çalışmaları kısa süre içerisinde sonlandıracağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber