Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Aralık 2014 - 18:13 Yorum: 0

Sapanca’da "eğitimde başarı" konulu toplantı düzenledi

SAKARYA (AA) - Sapanca ilçesinde eğitimde başarının arttırılabilmesi amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.Toplantının açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri...

Sapanca’da 'eğitimde başarı' konulu toplantı düzenledi

SAKARYA (AA) - Sapanca ilçesinde eğitimde başarının arttırılabilmesi amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, kaymakamlık ve belediyenin eğitim alanındaki sorunlarda her zaman yardımcı olduğunu belirterek, okul müdürleri olarak başarının arttırılması için daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer de öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için gereken desteğin verildiğini, desteğin devam edeceğini anlattı.

Öğretmenlerin öğrencilerini sosyal ve kültürel alanda daha çok motive etmesi gerektiğine dikkati çeken Kaymakam Gökhan Azcan, öğrencilerin ileriye dönük eğitim ve öğretim alanında çalışmalar yaparken öğretmenlerin yanında olmasını istedi.

Okul müdürlerinin katıldığı toplantı görüş alışverişiyle sona erdi.

ETİKETLER: Sapanca , Eğitim
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber