Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Sapanca'da konferans

SAKARYA (AA) - Sapanca ilçesinde "Sağlıklı Beslenme ve Çocuklarda Obezite" ve "Madde Kullanımına Hayır" konferansı düzenlendi. Alaçam Ortaokulunun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte...

Sapanca'da konferans

SAKARYA (AA) - Sapanca ilçesinde "Sağlıklı Beslenme ve Çocuklarda Obezite" ve "Madde Kullanımına Hayır" konferansı düzenlendi. 

Alaçam Ortaokulunun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan eğitmen Leyla Erdoğdu, sağlıklı beslenme alışkanlığının çocukluk çağında kazanılacağını söyledi. 

Çocukların derslerde başarılı olup hasta olmaması için sağlıklı ve dengeli beslenmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğdu, "Kahvaltı yapılmadığı takdirde derslerde dikkat dağınıklığı, yorgunluk ve baş ağrısı olur. Sağlıklı yaşam, kaliteli geleceğe zemin hazırlar" diye konuştu. 

Eğitmen Nilay Boz ise uyuşturucu bağımlılığı, korunma yolları ve bağımlı olanların durumları hakkında detaylı bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber