Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 25 Ekim 2017 - 11:58 Yorum: 0

Sapanca’da MAKS çalışmaları başladı

Aselsan ile İçişleri Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi (MAKS) çalışmaları...

Sapanca’da MAKS çalışmaları başladı

Aselsan ile İçişleri Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi (MAKS) çalışmaları Sapanca'da başladı.

Proje kapsamında, toplanacak veriler ile adres verisi mekansal konum bilgisi ile beraber toplanarak raporlanacak ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, ihtiyacı olan tüm kamu kurumları ile resmi bilgi niteliğinde paylaşılacak. Adres Kayıt Sisteminde sözel olarak tutulan adres bilgilerinin mekanla ilişkilendirilmesi ve oluşturulan altyapının diğer sistemlere entegre edilebilmesi amacıyla Sapanca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü İbrahim Sucan ve proje yetkilileri, Sapanca Belediyesi meclis salonunda muhtarlarla düzenlediği toplantıda projeyi tanıttı ve proje kapsamında yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, adres sisteminin mekanla ilişkilendirilmesi amacıyla başlatılan projenin Sapanca'ya ve ülkemize faydalı olacağını dile getirerek ve proje yetkililerine teşekkür etti.

Sapanca’da MAKS çalışmaları başladı

Sapanca’da MAKS çalışmaları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber