Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Sapanca'da ''Meslek Tanıtım Günleri'' etkinliği

SAKARYA (AA) - Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, ''Meslek Tanıtım Günleri'' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.Alaçam Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Azcan, öğrencilere başarılı...

Sapanca'da ''Meslek Tanıtım Günleri'' etkinliği

SAKARYA (AA) - Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, ''Meslek Tanıtım Günleri'' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Alaçam Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Azcan, öğrencilere başarılı olabilmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Eğitimde aile ve öğretmenin önemine değinen Azcan, ''Sizlere en büyük tavsiyem ailenizin ve öğretmenlerinizin sizlere anlattıklarını can kulağı ile dinlemeniz'' dedi.

Ailelerin çocuklarını okutmak için büyük çaba sarf ettiğini ve bunun kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Azcan, şöyle konuştu:

''Hangi çağınıza geri dönmek isterseniz diye sorulsa hiç düşünmeden vereceğim cevap öğrencilik çağlarım olur. Ailenizin okul okumanız için üzerine titrediği, annenizin babanızın gözünüzün içine baktığı bir dönem. Sizleri kendilerinden daha fazla düşünen aileniz, öğretmenleriniz. Bu insanların tek amacı sizlerin daha iyi yetişebilmesini sağlamak. Herkes sizin için, sizde bir yerde kendiniz için koşturuyorsunuz. Burada kendinizi ne kadar iyi yetiştirişseniz ileride o kadar rahat edersiniz. Belki bunun başlangıcı bir çoğunuz için bugün olacak, belki bu süreç çok daha önce başladı. Bazı tecrübeleri yaşararak yada okulda olduğu gibi okuyarak öğrenebilirsiniz. İnsan dünyaya bir kere geliyor ve ileride karşınıza bir soru çıktığında doğru cevabı vermek istiyorsunuz. İşte tüm bunlar eğitimden ve kendinizi iyi yetiştirmenizden geçiyor. Sizlere en büyük tavsiyem ailenizin ve öğretmenlerinizin sizlere anlattıklarını can kulağı ile dinlemeniz. İyi yetişmeniz için çaba sarf eden bu insanlara gereken değeri vermenizdir.''

Kaymakam Azcan, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber