Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:43 Yorum: 0

Sapanca'da "Su Döngüsü" resim sergisi

SAKARYA (AA) - Sapanca ilçesinde "Su Döngüsü" resim sergisi açıldı.Bir otelde düzenlenen sergide, 32 sanatçının Sapanca Gölü'nü anlatan eserleri yer alıyor. Kent Konseyi Başkanı Kenan...

Sapanca'da 'Su Döngüsü' resim sergisi

SAKARYA (AA) - Sapanca ilçesinde "Su Döngüsü" resim sergisi açıldı.

Bir otelde düzenlenen sergide, 32 sanatçının Sapanca Gölü'nü anlatan eserleri yer alıyor. 

Kent Konseyi Başkanı Kenan Hürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sergiyi Sapanca Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının desteğiyle açtıklarını belirtti.

Sergide, Sapanca Gölü temasıyla hazırlanan çalışmaların beğeniye sunulduğunu ifade eden Hürel, "İşlediğimiz bu konuya gönül veren ressamlarımızla, sergi açtık. Yağlı boya ağırlıklı eserler sergileniyor. Soyut ve mevcut resimleri içeren güzel bir sergi oldu" dedi.

"Sanatı olmayan bir yerin ruhu olmaz" diyen Hüren, şöyle konuştu:

"Sanatçılar çok hoşnut kaldılar. Sanıyorum amacımıza ulaştık. Bu ve bunun benzeri etkinlikleri devam ettirmek istiyoruz. Sanatsal çalışmalarla yapılan hizmetlerin, bir bütün olmasından yanayız. Yapmış olduğumuz etkinliğin bizleri memnun ettiği kadar Sapanca'yı da memnun ettiğini ümit ediyoruz. Sergimiz bir ay açık kalacak. Tüm halkımız davetlidir. Gelip görmelerini arzu ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber