Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 14:38 Yorum: 0

Sapanca’da toplu açılış töreni 14 Ekim’de yapılacak

Sapanca Belediyesi tarafından yapılan parklar toplu açılış töreniyle hizmete girecek.

Sapanca’da toplu açılış töreni 14 Ekim’de yapılacak

Sapanca Belediyesi tarafından yapılan parklar toplu açılış töreniyle hizmete girecek.

Sapanca Belediye Başkanlığı tarafından Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi'nde inşaatları tamamlanan Şehit İrfan Yalnızoğlu Parkı, Ersin Park ile Tepebaşı Çok Amaçlı Saha ve Park" ının açılışları 14 Ekim Cuma günü saat 14.00'de Kırkpınar Tepebaşı İzmit Caddesi üzerinde bulunan Ersin Park önünde düzenlenecek bir törenle yapılacak. Toplu açılış töreninden sonra, Sapanca Müftüsü Orhan Örnek ve hocaların katılımıyla tüm şehitlerimiz ile Şehit İrfan Yalnızoğlu ve merhum Ersin Keskin için dualar okunacak . Mevlit sonrasında ise Aşure günü nedeniyle, Sapanca Belediyesi Kapalı Pazaryeri yanındaki alanda kurulacak aşure merkezinden halka aşure dağıtılacak.

Aşure Günü'ne katkıda bulunan Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği'ne teşekkür eden Başkan Yılmazer, Park Açılışları ve Aşure Günü konusunda yaptığı açıklamada, halkımızı açılışlar ve aşure gününe davet ettiğini belirterek, şehitlerimiz ile merhum Keskin'in de anılmasına vesile olacak açılışların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber