Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Aralık 2017 - 10:28 Yorum: 0

Şaphane’de Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu

Kütahya'nın Şaphane İlçesinde İŞKUR İl Müdürlüğü ve Şaphane Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 25 bin lira bütçeli Dekoratif Ev Aksesuarları...

Şaphane’de Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu

Kütahya'nın Şaphane İlçesinde İŞKUR İl Müdürlüğü ve Şaphane Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 25 bin lira bütçeli Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu sona erdi.

Kursun ilçe ekonomisine katkılar sağlayacağını ifade eden Şaphane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Bayri, "20 Kursiyer katılımıyla gerçekleşen ve 328 saat devam eden kursta kursiyerlerimizin devamsızlık yapmadan ve modül sınavlarını da başarıyla geçmeleri bizleri son derece memnun etti. İŞKUR projeli kurslar kapsamında gerçekleşen kurs süresince İŞKUR Kütahya İl Müdürlüğü tarafından kursiyerlere 25 bin lira temrinlik ücreti ödendi. Meslek edinmenin yanı sıra İlçemize ciddi bir ekonomik katkı sağlanmış oldu" dedi.

Eğitimlerini başarıyla bitiren kursiyerler, İŞKUR Kütahya İl Müdürü Kamil Uçan'a teşekkür ettiler.(YD-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber