Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 09 Temmuz 2018 - 17:53 Yorum: 0

Şapkalı kapkaççıları marka ele verdi

Gaziantep'te kendilerini şapka ile kamufle eden kapkaçcıları şapkanın markası yakalattı.

Şapkalı kapkaççıları marka ele verdi

Gaziantep'te kendilerini şapka ile kamufle eden kapkaçcıları şapkanın markası yakalattı.

Edinilen bilgiye göre Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen kapkaç olayları ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Şapka kullanarak yüzlerini kamufle eden şahısların yakalanması için çalışma yürüten ekipler, güvenlik kamera görüntülerinde izledikleri şahısların giydikleri şapkanın markasından yola çıkarak, A.R.U isimli şahsa ulaştı. Yapılan operasyon ile yakalanan A.R.U, suçunu itiraf ederken, olaylara karışan 4 arkadaşının daha ismini verdi. Ekipler kapkaç olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen R.T, B.H, M.A.Y ve T.C isimli şahısları da yaptığı baskınla yakaladı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin gerçekleştirmiş olduğu 6 olay aydınlatıldı.

Haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli şahıs tutuklanmasına müteakip cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber