Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Sapmaz, gençlik kulübü üyeleriyle bir araya geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Bozok Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp temsilcileriyle bir araya geldi.Gençlik Merkezi'ndeki toplantıya yaklaşık...

Sapmaz, gençlik kulübü üyeleriyle bir araya geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Bozok Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp temsilcileriyle bir araya geldi.

Gençlik Merkezi'ndeki toplantıya yaklaşık 40 öğrenci kulübü katıldı. Toplantıda kulüp temsilcileri yapmak istedikleri faaliyetleri, projeleri, istek ve temennilerini Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz ve gençlik liderleriyle paylaştı.    

Sapmaz, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin isteklerine elinden geldiği kadar yardım edeceğini ve sürekli destek olacağını söyledi.

Bu amaçla geleceğin teminatı olan gençlere yönelik ulusal ve uluslararası birçok etkinlik ve projede üniversite gençliğinin büyük bir öneme ve paya sahip olduğunu vurgulayan Sapmaz, "Sosyal sorumluluk projelerine elimizden geldiği kadar önem vermeliyiz. Bu ülkenin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine olup biten her şeyle ilgilenmemiz gerekir. İnsanımızı iyi tanımamız gerekir. Biz Türk toplumu olarak bu ülkede birbirimize karşı sevgi, saygı, yardımlaşma içerisindeyiz. Aslında kendi kültürel değerlerimizi bir bütün olarak değerlendirmemiz lazım. Yakınlarımızı, mahallemizi iyi tanımalıyız. Bazen aynı apartmanda oturanlar bile birbirini tanımıyor" diye konuştu.

Yapacakları gönüllük projeleriyle yaşlılara, çocuklara, kadınlara ve değişik dezavantajlı gruplara yönelik farkındalık oluşturacak çalışmalara gireceklerinin altını çizen Sapmaz, "Üniversite gençliğinin bu kulüpleri kurarak binlerce üyeleriyle böyle güzel faaliyetler içinde olmasından dolayı çok mutlu olduk" diye konuştu.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber