Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:33 Yorum: 0

Sarı Basın Kartlılara Jest

Malatya'da sarı basın kartı taşıyanlar, eş ve çocukları ile Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanları ile eş ve çocukları için hastanelerde indirim...

Sarı Basın Kartlılara Jest

Malatya'da sarı basın kartı taşıyanlar, eş ve çocukları ile Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanları ile eş ve çocukları için hastanelerde indirim protokolü, 1 Temmuz Cuma günü imzalanacak.

Gözde Sıtmapınarı, Gözde Kışla ve Gözde Akademi hastaneleri ile sarı basın kartı sahibi basın mensupları eş ve çocukları, BİK çalışanları ile eş ve çocukları için BİK arasında imzalanacak olan fark ücreti indirimi protokolünün, sözü edilen kurumun 1 Temmuz Cuma günü basın mensuplarına vereceği iftar yemeğinde imzalanacağı bildirildi. BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Gözde Sıtmapınarı, Gözde Kışla ve Gözde Akademi hastanelerinde yapılan, ayaktan muayene - tahlil, tetkik İşlemlerinde, yatarak tedavilerde, SGK tarafından belirlenen katılım payında, profesör ve doçent farklarında, laboratuvar tahlillerinde ve özellikli ameliyatlarda ve anestezi uygulamalarında fark ücreti olarak yüzde 50 indirim uygulanacaktır" ifadelerine yer verdi.

Sözü edilen imzalanacak protokoldeki amacın sarı basın kartı sahibi basın mensupları, eş ve çocukları ve BİK çalışanları, eş ve çocuklarının daha ekonomik koşullarda daha kaliteli bir hizmet almaları olduğuna dikkat çeken Abacı, "Bu protokolün süresi imzalandığı tarihten itibaren 1 yıldır. Taraflardan bir tanesinin yazılı istemi olması üzerine protokol iptal edilebilir. Sözleşme bitiminden 1 ay önce taraflarının yazılı istemi olmaması durumda protokol aynı şartlarda devam eder" ifadelerini kullandı. Abacı, basın mensupları için fark ücretinde belirli bir indirim uygulamasının daha önceden de Hayat, Park Hospitol ve Malatya hastanelerinde de imzalayarak başlattıklarını hatırlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber