Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2021 - 21:18 Yorum: 0

Sarı maden operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı "sarı maden" operasyonunda, nitelikli dolandırıcılık ve kalpazanlık suçlarına karıştığı iddia...

Sarı maden operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı "sarı maden" operasyonunda, nitelikli dolandırıcılık ve kalpazanlık suçlarına karıştığı iddia edilen 19 şüpheliden 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kahramanmaraş merkezli olmak üzere İstanbul ve Sivas illerinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda nitelikli dolandırıcılık, sahte altın, kaplama altın, sahte yarım altın, tam altın gibi kalpazanlık olaylarına karışan şüphelilerden 19'u yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7'si savcılık ifadesinin ardından, 4'ü de adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı. Murat K.(32), Şükrü G.(36), Halil T.(42), Harun B.(27), Yunus Emre K.(22), Selahattin G.(46), Veysi K.(53) ile Osman S.(38) isimli 8 şahıs ise mahkemece tutuklandı.

Tutuklanan şüpheliler, cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber