Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Sarıcakaya’da Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde yapılan bahar şenlikleri, Hıdırellez Bayramı ve yağmur duaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Sarıcakaya’da Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde yapılan bahar şenlikleri, Hıdırellez Bayramı ve yağmur duaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı. Her mahallenin kendine özgü güzelliklerini sergilediği Sarıcakaya ilçesindeki kutlamalar, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.

Geleneksel hale gelen Hıdırellez kutlamaları ise yemekler, dualar eşliğinde bu yıl da bayram havasında geçti. Bahar Şenlikleri kapsamında ise çuval yarışları, yumurta yarışları ve gıncırdak oyunları ile eğlenceli dakikalar geçirildi. Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, yaptığı konuşmada, "Edilen duaların makbul ve kabul olmasının yanında tüm ilçemiz için bereketli bir yaz olmasını niyaz ediyoruz. Böyle birlik beraberlik gerektiren etkinliklerin sürdürülmesini canı gönülden istiyor ve desteklerimizi sonuna kadar sağlayacağımızı bildiririz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber