Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:28 Yorum: 0

Sarıgöl Hayvan İçme Suyu Göletlerine Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesi Dindarlı Mahallesinde hayvan içme suyu göleti yapacak.

Sarıgöl Hayvan İçme Suyu Göletlerine Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesi Dindarlı Mahallesinde hayvan içme suyu göleti yapacak. Mahalle muhtarlığının talebi üzerine harekete geçen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, etüt çalışmasını gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında mevcut durumdaki göletler temizlenecek ve bir adet yeni gölet de inşa edilecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere verdiği desteklerle kırsal kalkınmaya desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Sarıgöl'ün Dindarlı Mahallesinde mahalle muhtarlığından gelen hayvan içme suyu göleti talebi üzerine harekete geçti. Arazide yapılan etütlerde mevcut durumda yetersiz kalan üç adet göletin temizlenmesi ve büyütülmesi, bunun yanında yeni bir adet göletin de yapılması uygun görüldü.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatı doğrultusunda Manisalı çiftçilerimizi kalkındırmak adına çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Sarıgöl ilçesi Dindarlı mahallesinde yapılacak ve temizlenecek göletler için etüt çalışması gerçekleştirdik. Mahalledeki hayvanların içme suyu ihtiyacının karşılanması yanında çiftçilerin fide dikimi dönemlerinde fidelere can suyu vermesi de kolaylaşacaktır. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetler için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Sarıgöl Hayvan İçme Suyu Göletlerine Kavuşuyor

Sarıgöl Hayvan İçme Suyu Göletlerine Kavuşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber