Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 16:08 Yorum: 0

Sarıgöl SGK Müdürü vatandaşı bilgilendiriyor

Sarıgöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürü Niyazi Kara, vatandaşlara el broşürü dağıtarak sigorta borçlarının yapılandırılması hakkında...

Sarıgöl SGK Müdürü vatandaşı bilgilendiriyor

Sarıgöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürü Niyazi Kara, vatandaşlara el broşürü dağıtarak sigorta borçlarının yapılandırılması hakkında bilgilendiriyor.

Sarıgöl SGK Şube Müdürü Niyazi Kara, memurları ile birlikte esnafları ziyaret ederek sigorta borçlarının yapılandırılmaya başlandığını belirtti. Esnafa el broşürleri de dağıtan Kara vatandaşların mağdur olmamalarını istediklerini belirterek, "Haziran 2016 ve öncesi SGK'ya olan tüm borçlar ve gecikme cezaları yapılandırılıyor. Gecikme cezaları siliniyor, sadece enflasyon borcun aslına ekleniyor. Yapılandırılmış borcun tamamı peşin ödenirse, borca eklenen enflasyon farkının yarısı siliniyor." dedi.

İdari para cezalarının borç asıllarının yüzde 50'sinin gecikme, cezalarının ise hepsinin silindiğini belirten Niyazi Kara, "2014 sonu itibari ile kapanmış işyerlerine ait 50 TL'yi aşmayan alacaklara bağlı 100 TL'yi aşmayacak cezaların tamamı siliniyor. Daha önce yapılandırılan borçların kalan taksit tutarlar da yeniden yapılandırılıyor." diyerek, vatandaşlara SGK Sarıgöl Şubesi olarak her türlü kolaylığı sağlayacaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber