Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 21 Eylül 2020 - 12:53 Yorum: 0

Sarıgöl’de kepçe üzerinde ceviz hasadı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir ceviz üreticisi kepçe küreğinin üzerine çıkarak ağacın en tepesindeki cevizleri toplaması ilginç görüntülere sahne...

Sarıgöl’de kepçe üzerinde ceviz hasadı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir ceviz üreticisi kepçe küreğinin üzerine çıkarak ağacın en tepesindeki cevizleri toplaması ilginç görüntülere sahne oldu.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ceviz üreticisi 43 yaşındaki Cemal Yay, ağacın en tepesindeki cevizleri toplamak için ilginç bir yöneteme başvurdu. Cevizleri toplamak için kepçe kiralayan çiftçi Cemal Yay, kepçenin küreğine çıkarak ceviz ağacının en tepesindeki cevizleri silkeleme yoluyla toplamaya başladı. 20 metre yüksekliğindeki cevizler yere serilen naylona dökülerek ayıklanmak üzere toplanmaya başlandı. Ceviz toplamak için kepçe küreğini kullandıklarını belirten Cemal Yay, bu yöntemle işlerinin kolaylaştığını belirtti.

Sarıgöl’de kepçe üzerinde ceviz hasadı

Sarıgöl’de kepçe üzerinde ceviz hasadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber