Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ocak 2018 - 14:58 Yorum: 0

Sarıgöllü şoförlerden Başkan İbrahim Bulanık’a güvenoyu

Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

Sarıgöllü şoförlerden Başkan İbrahim Bulanık’a güvenoyu

Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen genel kurulda mevcut başkan İbrahim Bulanık üyelerinden güvenoyu alarak 3'üncü dönem için başkanlığa seçildi.

Sarıgöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifinin Toplantı Salonunda yapılan Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kuruluna tek liste halinde gidildi. Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (MESOB) Başkan Yardımcısı Halim Şener oy birliği ile seçildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet raporu okunarak dilek ve temenniler dile getirildi.

Sarıgöl Şoförler ve Otomilciler Esnaf Odası genel kuruluna Sarıgöl Belediye Başkanı MHP'li Necati Selçuk, ilçedeki diğer oda başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Sarıgöl Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına kayıtlı 200 üyeden genel kurula katılan 164'ünün oyunu alan mevcut başkan İbrahim Bulanık üçüncü kez başkanlığa getirildi.

İbrahim Bulanık başkanlığında yeni yönetim Kuruluna Mustafa Sarı, Rasim Karakaya, H. Hüseyin Doğan, Süreyya Yeğen, İbrahim Gelen ve Levent Ulu getirildi.

Genel Kurul sonunda seçmenlerine teşekkür eden İbrahim Bulanık, "Şoför esnafı arkadaşlarımızın sorunlarını biliyorum. Daha iyi ortamda çalışmaları için elimden gelen çalışmaları yaparak, sorunlara çözüm getireceğim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Sarıgöllü şoförlerden Başkan İbrahim Bulanık’a güvenoyu

Sarıgöllü şoförlerden Başkan İbrahim Bulanık’a güvenoyu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber