Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:59 Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’09:58 Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu09:57 Sancaktepe’de 23 Nisan coşkusu09:56 Avcılar’da çocuklar, Irmak Arıcı konseri ile 23 Nisan coşkusunu doyasıya ya...09:55 “Porsiyonum küçük, ideallerim büyük”09:55 Casper, akıllı telefon almak isteyen kullanıcılara VIA ailesinin gözde tele...09:55 Tekirdağ’da 21 kaçak göçmen yakalandı09:55 Prof. Dr. Mustafa Kara Bursa Öğretmen Akademilerinde konuştu09:53 Elektriği kesip kabloları çaldı, hırsızlık anı kamerada09:52 Çorlu’da 1 kilo eroin ele geçirildi09:52 Ailesiyle sosyal medya yüzünden tartışan Aslı’dan 3 gündür haber alınamıyor09:52 Alperen Şengün, NBA’de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu09:51 Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği dükkanın anahtarını çalmaya çalışan hırsız...09:51 Adana’da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor09:50 Arnavutköy’de yaya ve sürücünün yol vermeme kavgası kamerada09:50 ‘Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk’ temasıyla ilk kez Çocuk Zirvesi dü...09:47 İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" kamerada: Uyuyakalan taksici polis...09:47 MSB: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kal...09:46 Fenerbahçe - Beşiktaş rekabetinde son maçlarda beraberlikler ön planda!09:45 Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor
23 Nisan
Yerel 20 Ocak 2021 - 20:13 Yorum: 0

Sarıgül hayranları pandemi kurallarını unuttu

Türkiye Değişim Partisi'nin Balıkesir İktidara Hazırlık Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Sarıgül hayranları pandemi kurallarını unuttu

Türkiye Değişim Partisi'nin Balıkesir İktidara Hazırlık Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün da katıldığı açılışta pandemi kuralları unutulurken, oluşan kalabalık Balıkesirlilerin hareket alanlarını da kısıtladığı için tepkilere neden oldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül partisinin İktidara Hazırlık Merkezi'ni açmak için Balıkesir'e geldi. Parti binasının açılışında yaşanan kalabalık pandemi kurallarının unutulmasına neden olurken, katılımcılar Sarıgül'le selamlaşmak için sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Katılımcıların tamamının Sarıgül ile birlikte şehir dışından geldiği gözlemlenen açılışta oluşan yoğunluk Balıkesirli vatandaşların hareket alanlarını kısıtlamasına da neden oldu. Sokağı kapatan kabalalığa bazı vatandaşlar tepki gösterirken, sosyal medya üzerinden de pandemi koşullarının hiçe sayılması yapılan paylaşımlarla kınandı. Açılışın ardından düzenlenen salon toplantısında da durum farklı olmadı.

Koronavirüsün yayılmaması için başta Bilim Kurulu ve yetkililerin tavsiye ettiği sosyal mesafe kuralı Mustafa Sarıgül'ün da katıldığı salon toplantısında uygulanmadı. Partililer omuz omuza salonda otururken, toplantı bitiminde Sarıgül ile fotoğraf çektirmek isteyenler kuralları bir kez daha hiçe saydı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber